Hennylän Rosa (s.-10)
Rosa on iso ja massiivinen suokkitamma. Kokoa n. 165cm. Rosa on maailman kiltein heppa. Ratsastaessa todella kiltti myös. Suuresta koostaan huolimatta liikkuu kevyesti ja kaikin puolin kevyt myös ratsastaa. Rosalla kisataan koulu- ja esteratsastuksessa. 
Rosalla tullaan tekemään myös varsoja. 

Sinja (s.-02)
Sinja on suloinen pieni suokkitamma. Hän on varsinainen työmyyrä ja aina iloisen keskittyneenä Sinja kisaa koulu- ja esteratsastuksessa
ja on varsonut kaksi hienoa varsaa Silvolan Hemmingistä vuonna 2013 oriin Torpan Tarmokas ja vuonna 2016 Savelan Hemulista tamman Torpan Titi-Uu.

Cupid (s.-05)
Mikki on maailman söpöin welsh-a poni. Kokoa on 114cm. Mikki on osaava kouluponi ja pienten esteidenkin ylitys onnistuu.
Mikki on äärettömän kiltti ja kaikkien lasten suosikki.

Torpan Tango
eli Tytti (-11) on tallin oma kasvatti jo toisessa polvessa. Tytti on todella suloinen hevonen, joka omaa pehmeät liikkeet.  Tytillä kisataan molemmissa lajeissa. Tytti on kantakirjattu ratsusuunnelle ja sen on varsonut Friisin Paletista varsan 2015, jonka nimi on Torpan Taikatuuli. Keväällä 2018 Tytin varsoi oriista Tintin Sahrami tamman Torpan Touhu-Telma.

Regina Rols (-13)

eli Ruska on muhkea ruunikko suokkitamma. Ruska on reipas ja nöyrä ratsastaa. Ruska kisailee kouluratsastuksessa ja osaa myös hypätä hyvin. Ruska on kaikin puolin kiltti ja mukava suokki. Korkeutta noin 160 cm. 

Sakala (-15)

eli Sakke on upea mustavalkoinen lähes 170cm korkea latvialaisruuna. Sakke on hyvin rauhallinen ja kiltti heppa, joka nuoresta iästään huolimatta aloittelee mukavasti opetushevosen uraa. Sakkella on tarkoitus kisata myös koulu- ja esteratsastuksessa. 

Miss Teevi V/H Romerheide Hof (-08)

eli Moana on 138cm korkea belgialainen ratsuponi. Moana on Inkan kisaponi koulu- ja esteratsastuksessa (He A ja re 90cm), mutta tekee myös tunteja pienilla aikuisilla. Moana on osaava pikkuponi, jolla on melko tulinen luonne. Siitä huolimatta Moana on ihana ratsastaa, joka kylla palkitsee ratsastajaansa. 

Torpan Taikatuuli (-15)

eli Taika on kaunis liinakko läsipää, Tytin varsa. Taika on todella lupaava kouluhevosen alku, joka hyppää myös hienosti. Taika vierailee tunneilla satunaisesti ja on kyllä hurmannut ratsastajansa.