OPETUSRATSUT

Hennylän Rosa (s.-10)
Rosa on iso ja massiivinen suokkitamma. Kokoa n. 165cm. Rosa on maailman kiltein heppa. Ratsastaessa todella kiltti myös. Suuresta koostaan huolimatta liikkuu kevyesti ja kaikin puolin kevyt myös ratsastaa.
Rosalla tullaan tekemään myös varsoja sekä kisamaan, ainakin kouluratsastuksessa. Seuratasodebyytti tehtiin jo melkein heti Rosan meille muuttaessa.

Masaratti (s.-06)
eli Matti on osaava kouluratsu ja omaakin hienot liikkeet. Esteet saa Matin innostumaan todella ja kapasiteettiä jopa metrin radoille.
Matilla kisataan koulu- ja esteratsastuksessa.

Sinja (s.-02)
Sinja on suloinen pieni suokkitamma. Hän on varsinainen työmyyrä ja aina iloisen keskittyneenä Sinja kisaa koulu- ja esteratsastuksessa
ja on varsonut kaksi hienoa varsaa Silvolan Hemmingistä vuonna 2013 oriin Torpan Tarmokas ja vuonna 2016 Savelan Hemulista tamman Torpan Titi-Uu.

Cupid (s.-05)
Mikki on maailman söpöin welsh-a poni. Kokoa on 114cm. Mikki on osaava kouluponi ja pienten esteidenkin ylitys onnistuu.
Mikki on äärettömän kiltti ja kaikkien lasten suosikki.

Torpan Tango
eli Tytti (-11) on tallin oma kasvatti jo toisessa polvessa. Tytti on todella suloinen hevonen, joka omaa pehmeät liikkeet.  Tytillä kisataan molemmissa lajeissa. Tytti on kantakirjattu ratsusuunnelle ja sen on varsonut Friisin Paletista varsan 2015, jonka nimi on Torpan Taikatuuli. Keväällä 2018 Tytin pitäisi varsoa oriista Tintin Sahrami.

Heartless Boy
eli Hessu (-06) on 165cm korkea puoliveriruuna. Hessu on ratsastaessa herkkä ja hiukan ujo. Osaava kouluratsu ja luotettava esteillä. Hessu on todella kiltti ja tasainen. Karsinassa joskus jännittää uusia ihmisiä ja silloin esittää hapannaamaa. Varmalla ja rauhallisella käytöksellä voittaa Hessun luottamuksen myös hoitotilanteissa.

Tukat
eli Samu (-05) on super söpö eestinhevosruuna. Tälle olisi sopinut nimeksi Histamiini, koska hän muistuttaa elävästi joulukalenterin Histamiinia menneiltä vuosilta. Samu on rauhallinen ja tasainen ratsastaa. Kaikissa tilanteissa todella kiltti poni.

© 2017 TORPAN RATSUTALLI – PUH. 050 549 7742 – WEB HOSTING EAGLE MEDIA